Δικός σας πρόβλημα τα σκουπίδια κι όχι της Αστυνομίας

Περιπολικά της ΕΛΑΣ έξω από τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ.Το πρόβλημα των σκουπιδιών είναι δικό σας κι όχι της Αστυνομίας, απαντάει στον Γαλιατσάτο (για να τ΄ ακούει κι ο Νικολούζος) η Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας Ιονίων Νήσων, με ανακοίνωσή της.

11
Μαΐου / 2018

Η Ανακοίνωση: Αναφορικά με τη δήλωση του κ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την επιβολή του διοικητικού - πειθαρχικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή Κέρκυρας και του συνόλου των Αξιωματικών και του Αστυνομικού Προσωπικού του ΑΤ Λευκίμμης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, ανακοινώνουμε τα ακόλουθα:
Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του κ. Περιφερειάρχη είναι ατυχείς, ενδεχομένως προϊούσης παραπληροφόρησης, οι οποίες προσβάλλουν το θεσμό του Αστυνομικού Διευθυντή Κέρκυρας, αλλά και του κάθε Αστυνομικού του ΑΤ Λευκίμμης γενικότερα. Εκτίμησή μας είναι ότι τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας όσο και το λοιπό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας εργάζονται καθημερινά και ακατάπαυστα στο βωμό της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της προσφοράς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, συνεπικουρώντας το έργο των Αυτοδιοικητικών και λοιπών Δημόσιων Αρχών.
Ειδικότερα, θα πρέπει να τονιστεί πως όλες οι Υπηρεσίες μας συνεπικουρούν τα μέγιστα την Αυτοδιοίκηση στο μείζον θέμα της αντιμετώπισης του προβλήματος των στερεών αποβλήτων, πλην όμως φρονούμε ότι πρόκειται για ζήτημα αμιγώς αυτοδιοικητικό - πολιτικό και όχι αστυνομικό.
Τέλος, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την κοινωνική μας προσφορά, την ποιοτική και καθημερινή υπηρεσία μας στον πολίτη και την απαρέγκλιτη αρωγή μας στις Δημόσιες Αρχές, προκειμένου εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας, οι οποίοι αξιώνουν από όλους μας σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πάντοτε αποτέλεσμα αναφορικά με την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου βιοτικών συνθηκών στη καθημερινότητά τους.