Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόεδρος και πάλι ο Σπ. Κουρτέσης στον Αστέρα Πετριτή

ΕΠΣΚ
09 Μαΐου 2018 / 16:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή είχε μια μεταβατική χρονιά μετά τον υποβιβασμό από τη Γ΄ Εθνική και αντίθετα από πολλές ομάδες που σκορπίζονται,

κυριολεκτικά στάθηκε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΚ. Φυσικά, μεγάλο ρόλο στο να συνεχίσει η ομάδα να παραμένει πρωταγωνίστρια είχε η διοίκηση και ο προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης, που μπορεί να έλυσε μέσα σε καλό κλίμα τη συνεργασία, αλλά σίγουρα έδωσε πολλά.
Τελειώνοντας το πρωτάθλημα έγινε άμεσα Γ.Σ. και εκλογές από την ομάδα του «λιμανιού» με σκοπό να ενισχυθεί διοικητικά και παράλληλα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Οι εκλογές που έγιναν την περασμένη Κυριακή δεν είχαν εκπλήξεις, αφού πρόεδρος επανεξελέγη ο Σπ. Κουρτέσης, ενώ εκλέχθηκαν και όλα τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης η οποία συμπληρώθηκε και με άλλα 4 νέα πρόσωπα για να είναι ακόμη πιο δυνατή.
Φυσικά οι στόχοι που θα οριοθετηθούν θα γίνουν γνωστοί άμεσα, προς το παρόν αυτό που ενδιαφέρει είναι η επιλογή προπονητή, με τον Βασίλη Ξάνθη που ανέβασε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, να είναι στην κορυφή της λίστας και από κει και πέρα να μπουν οι προτεραιότητες σε ότι έχει σχέση με το έμψυχο υλικό της ομάδας, με στόχο να είναι ξανά πολύ δυνατή στο πρωτάθλημα.
 
Το νέο διοικητικό σχήμα
Πρόεδρος: Σπύρος Κουρτέσης, Αντιπρόεδρος Α: Λεωνίδας Στούπας, Αντιπρόεδρος Β: Μιχάλης Κουρτέσης, Ταμίας: Σπύρος Γεωργοπάλης, Γραμματέας: Κωνσταντίνος Παγκράτης του Ευγενίου, Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Χαράλαμπος Παγκράτης, Υπεύθυνοι Γηπέδου:  Κωνσταντίνος Παγκράτης του Θεοδώρου,  Κωνσταντίνος Στούπας, Στέφανος Λεσσης, Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Λεωνίδας Στούπας, Νικόλαος Κουρτέσης, Προκόπης Λέσσης, Μέλη: Αντώνης Καλησπεράτης, Μαρία Γιαννούλη, Σπύρος Στούπας, Γεώργιος Λέσσης, Κώστας Καλούδης, Γεώργιος Γεωργοπάλης.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια