Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι The Last Drive στο Πολύτεχνο

The Last Drive
09 Μαΐου 2018 / 12:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πολύτεχνο γιορτάζει τα επτά του χρόνια με τους θρυλικούς The Last Drive σε μια εκρηκτική συναυλία την Πέμπτη 10/5 στις 21:30.

Έχοντας τις ρίζες τους στην έκρηξη του punk στα τέλη της δεκαετίας του ’70, οι Last Drive εισβάλλουν στην ελληνική μουσική σκηνή στα μέσα της δεκαετίας του ’80, κατακτώντας κοινό και κριτικούς. Ο μοναδικός speed-trash-garage-punk ήχος τους σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους προκαλεί αίσθηση στο underground της εποχής, εντός και εκτός των συνόρων καθιερώνοντας τους ως την σημαντικότερη αγγλόφωνη ελληνική rock 'n' roll μπάντα.
 
Έχοντας ξεπεράσει τα 30 χρόνια παρουσίας, με επτά δισκογραφικές κυκλοφορίες (η μία καλύτερη από την άλλη), αμέτρητες εμφανίσεις, ευρωπαϊκές περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες, επανέρχονται ορμητικά με τον νέο δίσκο τους, που φέρει το όνομά τους. Σκοπός τους, για άλλη μια φορά, να ταράξουν τα νερά της εγχώριας ροκ σκηνής, και όχι μόνο. Σχολεμβούργου 39 Είσοδος Νέου  Φρουρίου 
Είσοδος 12€

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.