Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλαγή ώρας για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. - Ποια θα είναι τα εκλογικά τμήματα

ΝΟΔΕ Κέρκυρας
09 Μαΐου 2018 / 12:06

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) Κέρκυρας ενημερώνει για τις διαδικασίες σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών

των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθούν στις 13 Μαΐου 2018. Η ενημέρωση αφορά : α) στην αλλαγή της ώρας έναρξης της εκλογικής διαδικασίας και β) στην οριστικοποίηση των χώρων διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.
 
  • Η ψηφοφορία και για τις τρεις εκλογικές διαδικασίες (Εκλογή Προέδρου Ν.Ο. και μελών ΝΟ.Δ.Ε., Εκλογή Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και Εκλογή Συνέδρων), θα αρχίσει στις 09:00π.μ. ώρα και θα τελειώσει 19:00 μ.μ. ώρα της Κυριακής 13 Μαΐου 2018.
 
Αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα έχουν ως εξής :
  • α) Τρία (3) εκλογικά τμήματα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. πόλης Κέρκυρας, στο χώρο του ισογείου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Περιφέρεια). Σπ. Σαμάρα 13, Κέρκυρα, 49100.
β) Ένα (1) εκλογικό τμήμα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. του Βορείου τομέα Κέρκυρας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Βελονάδων.
γ) Ένα (1) εκλογικό τμήμα για την ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νοτίου τομέα Κέρκυρας στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος Αργυράδων (Δ.Ε. Κορυσσίων)
       δ) Ένα (1) εκλογικό τμήμα στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Παξών Καφέ Καστέλο.
 
 
  • Σημαντικές Σημειώσεις: Επισημαίνεται επίσης ότι για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας μέλους.
  • Για τα μέλη - φίλους μας,  οι οποίοι δεν έχουν  εγγραφεί ή δεν έχουν ανανεώσει την κάρτα μέλους, δεν θα είναι εφικτό να ψηφίσουν την ημέρα της ψηφοφορίας (στις 13 Μαΐου 2018).