Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Άτυχη στιγμή η δήλωσή μου ότι παραιτούμαι» λέει ο αντιδήμαρχος Β. Καββαδίας

Παραίτηση Βασίλη Καββαδία
08 Μαΐου 2018 / 12:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ένταση και στην κόπωση της πολύωρης συνεδρίασης αποδίδει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασ. Καββαδίας την αντιπαράθεσή του με το Δήμαρχο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Β. Καββαδίας χαρακτήρισε το σχέδιο ψηφίσματος «διχαστικό», διερωτώμενος μάλιστα ποιός το έγραψε, για να λάβει την αντίδραση του δημάρχου που τον προκάλεσε να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δηλώσει ότι το πρωί θα καταθέσει την παραίτησή του όχι μόνο από την αντιδήμαρχία αλλά και από τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας.
Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Καββαδίας είχε καταθέσει και πάλι την παραίτησή του το περασμένο φθινόπωρο, την οποία ωστόσο τελικά απέσυρε. 
Καθώς φαίνεται, οι αναταράξεις στην τεταμένη σχέση του αντιδημάρχου με τον Κώστα Νικολούζο κόπασαν για άλλη μια φορά, ενώ όπως δήλωσε ο Βασίλης Καββαδίας στο enimerosi.com «ήταν μια άτυχη στιγμή, μετά από ένα τρίωρο μπρα-ντε-φερ. Δεν είχα καμία πρόθεση να παραιτηθώ, αλλά προκλήθηκα. Άλλωστε υπάρχουν πολλά και σημαντικά πρότζεκτ σε εξέλιξη, όπως η Ολοκληρωμένη Χωροταξική Επένδυση αλλά και το Φεστιβάλ Γαστρονομίας που ξεκινά την αύριο, Τετάρτη».