Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση από το ΕΚΦΕ Κέρκυρας με θέμα: «Υψηλές και μακρινές πτήσεις»

ΕΚΦΕ Κέρκυρας
04 Μαΐου 2018 / 13:46

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ΕΚΦΕ Κέρκυρας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: « ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ». Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν 2 το πολύ ομάδες μαθητών της Α’ Γυμνασίου

 των 4 ατόμων το πολύ, από το κάθε σχολείο του Νομού.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 3ο 4ο Γυμνάσιο Σαββάτο 5-Μαίου 2018 και ώρα 10π.μ.   Στην εκδήλωση θα δοθούν τρία βραβεία:
  1. Το βραβείο καλύτερης παρουσίασης:
Η κάθε ομάδα θα κάνει μία παρουσίαση στο powerpointδιάρκειας το πολύ 5-6 λεπτών με θέμα γενικά τις πτήσεις. Η παρουσίαση αυτή θα βαθμολογηθεί από τις ίδιες τις ομάδες, με κριτήρια την πρωτοτυπία, τη σχεδίαση, τα ιστορικά και επιστημονικά στοιχεία κλπ.
  1.  βραβείο της μακρύτερης πτήσης:
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα δοθούν στους μαθητές χαρτί Α4, λαστιχάκι τροφίμων, σελοτέιπ, ψαλίδι και θα τους ζητηθεί να φτιάξουν μία σαΐτα την οποία θα πετάξουν Θα κερδίσει η ομάδα που θα πετύχει το μεγαλύτερο βεληνεκές μετά από 3 προσπάθειες λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη επίδοση.
  1. Το  βραβείο της υψηλότερης πτήσης:
Η κάθε ομάδα θα πετάξει μία σαΐτα με κλωστή η οποία θα βαθμολογηθεί ανάλογα με το πόσο υψηλά μπόρεσε και πέταξε. Την κατασκευή αυτή μπορούν να τη φέρουν οι μαθητές από το σπίτι τους ή να τη φτιάξουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού
Πληροφορίες: στο  26610-47655 ή στο e-mail  [email protected] Μουρούζης Παναγιώτης