Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουριστικοί δημοσιογράφοι στην Κέρκυρα και τα Ιόνια νησιά

Κέρκυρα
04 Μαΐου 2018 / 11:50

Οι δημοσιογραφικές αποστολές έγιναν στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τα Γραφεία ΕΟΤ εξωτερικού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Dagmar Hase της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης του κρατιδίου της Έσσης ήλθε στα μέσα Απριλίου και συγκέντρωσε υλικό για γυρίσματα με σκοπό αφιέρωμα στην Κέρκυρα, ενδεχομένως και τα Διαπόντια νησιά, διάρκειας 45΄.
Στην κ. Hase, δόθηκαν όλες οι πληροφορίες που ζήτησε και πραγματοποιήθηκαν επιτόπιες επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντος. Τους Παξούς και Αντίπαξους επισκέφτηκε η Ιταλίδα Tamara Cavallucci από το περιοδικό BELL’ EUROPA. Αποστολή 35 Ιταλών δημοσιογράφων και Bloggers στη Λευκάδα από 27 έως 29 Απρίλη. Στην Κεφαλονιά 28 και 29 Απριλίου, 38 πωλητές τουριστικών πακέτων από Τουριστικά Γραφεία της Ρουμανίας, μαζί με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι ANT 1 της Ρουμανίας. Λόγω της απεργίας των πληρωμάτων των πορθμείων την Πρωτομαγιά, ματαιώθηκε η επίσκεψη στην Κέρκυρα που είχε αρχικά προγραμματιστεί και έτσι μετά από σύντομη επίσκεψη στην Πάργα, αναχώρησαν για την Ρουμανία.
Ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Σπ. Γαλιατσάτος ενημερώνει ότι οι δημοσιογραφικές αποστολές και τα ταξίδια εξοικείωσης πωλητών τουριστικών πακέτων, θα συνεχιστούν σε εντονότερο ρυθμό το Μάιο, με ήδη προγραμματισμένες επισκέψεις από Ιταλία, Ρωσία, Αυστρία, Γερμανία, Πολωνία και Τουρκία.