Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ώρα αποφάσεων στην ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
03 Μαΐου 2018 / 17:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής τελείωσε εδώ και ένα μήνα, η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει άνετα το στόχο που είχε βάλει,

την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά υπάρχει μπροστά η νέα πρόκληση για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Σίγουρα η συμμετοχή σε ένα Δ.Σ. που χειρίζεται μια ομάδα της Γ΄ Εθνικής απαιτεί δουλειά μεράκι και αρκετό τρέξιμο, αλλά εκεί στη Λευκίμμη η αγάπη για την ομάδα είναι τέτοια που θα βρεθούν κάθε χρόνο πολλοί άνθρωποι να στηρίξουν κάθε προσπάθεια.
Ακούστηκαν και ακούγονται πολλά για την ΑΕΛ, αλλά νομίζουμε ότι θα πρέπει κανείς να κλείνει τα αυτιά του και στα θετικά και στα αρνητικά, αφού προέχει μια Γ.Σ. του σωματείου, όπου θα συζητηθούν τα πάντα και θα σχεδιαστεί η αυριανή μέρα. Εκεί θα μπουν οι στόχοι, εκεί θα μετρηθούν οι δυνάμεις και ανάλογα θα ξεκινήσουν όλες οι διαδικασίες για το αύριο της ομάδας.
Έτσι, την προσεχή Κυριακή 6/5, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ, στο γυμνάσιο της Λευκίμμης στις 12:00 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης. Μάλιστα, γίνεται κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν το υπάρχον Συμβούλιο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια