Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Σ. Χανδρινού στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας ΑΝ.ΕΛ.

ΑΝ.ΕΛ.
25 Απριλίου 2016 / 12:05

ΑΘΗΝΑ. Ολοκληρώθηκαν το Σαββάτο 23 Απριλίου οι εργασίες του 2ου Τακτικού Συνεδρίου της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αθήνα.

Μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες του Συνεδρίου, νέος πρόεδρος της Νεολαίας εξελέγη ο Κωνσταντίνος Καράμπελας, επικαιροποιήθηκε παμψηφεί και ομόφωνα το καταστατικό και αναδείχτηκε η 50μελής Εκτελεστική Επιτροπή, που αποτελεί το ανώτατο πολιτικό όργανο της Νεολαίας.
Με την ίδια διαδικασία, εκλέχτηκαν και οι Σύνεδροι που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία, στο Συνέδριο του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μέλη της Νεολαίας Κέρκυρας συμμετείχαν ως σύνεδροι και από το νομό Κέρκυρας. Η Στέλλα Χανδρινού εξελέγη στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νεολαίας.
Στην ομιλία της κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι η πολιτική νεολαία με ανεξάρτητη και ελεύθερη φωνή, παρούσα στο πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας με παρεμβάσεις και προτάσεις και  θα συνεχίσει, με τον ίδιο δυναμισμό, συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης που της αναλογεί σε αυτή τη δύσκολη ιστορική συγκυρία. Διατηρώντας το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, θα εξακολουθήσει να παρεμβαίνει πολιτικά, και να καταθέτει τις δικές της προτάσεις, με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον.

Το Συνέδριο της Νεολαίας άνοιξε η απερχόμενη πρόεδρος Μανταλένα Παπαδοπούλου, ενω στους νέους και τις νέες μίλησε ο Πρόεδρος του Κινήματος και Υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Καμμένος.