Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ένας στους τρεις ανταποκρίθηκε να πιάσει δουλειά στην Καθαριότητα

Κέρκυρα
02 Μαΐου 2018 / 16:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τους πρώην συμβασιούχους στην καθαριότητα του Δήμου είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης. Οι εργαζόμενοι έθεσαν τα ζητήματα δυσλειτουργίας που προέκυψαν από την προκήρυξη...

... 3Κ για το μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα, τις αδικίες που παρατηρήθηκαν στους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ, την δικαστική εξέλιξη των ασφαλιστικών μέτρων και την έλλειψη του προσωπικού που παρατηρείται μέχρι την ανάρτηση των οριστικών πινάκων του ΑΣΕΠ. 
Ο κ. Παυλίδης τους ενημέρωσε ότι οι προσωρινοί πίνακες του ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν θεωρώντας δεδομένα και πραγματικά τα στοιχεία που δηλώθηκαν στην ηλεκτρονική αίτηση των υποψηφίων και οι όποιες αδικίες θα αποκατασταθούν στη φάση της οριστικής αξιολόγησης με το συσχετισμό των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης και των αποδεικτικών στοιχείων των φακέλων που κατατέθηκαν. 
Ο βουλευτής δήλωσε τη συμπαράσταση του στον αγώνα τους για παραμονή στην εργασία τους μέχρι τους οριστικούς πίνακες ώστε να λυθεί και το πρόβλημα της μεγάλης έλλειψης που παρατηρείται στο προσωπικό καθαριότητας του Δήμου. Μόλις 1 στους 3 εργαζόμενους από τους προσωρινούς πίνακες αποδέχθηκε τη θέση του ενώ οι υπόλοιποι περιμένουν την ανάρτηση των οριστικών πινάκων της προκήρυξης.