Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματιές σε Επστάιν και Γρομήτσαρη από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Superleague
27 Απριλίου 2018 / 17:40
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και πριν δούμε την τελική βαθμολογική κατάταξη η οποία μπορεί να επικυρωθεί μετά και από 1-2 μήνες,

άρχισαν κάποιοι να μοιράζουν «τα ιμάτια», να κάνουν όνειρα και να κινούνται για ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ. Και είναι λογικό από τη στιγμή που τελειώνει κάποιο συμβόλαιο τον Ιούνιο κάποιοι παίχτες να κοιτάξουν για το μέλλον τους, είτε να ανανεώσουν στην ομάδα που είναι, είτε να έρθουν σε επαφή με άλλη ομάδα.
Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και έχουν βάση, είτε επειδή έχουν δημοσιευτεί, είτε υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, μιλάνε για τον Αγρινιώτη κεντρικό αμυντικό του ΑΟΚ, Γρομητσάρη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε δυο μήνες, αλλά και τον μεσοεπιθετικό Επστάιν. Και για τους δυο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Σμύρνης, την ομάδα που τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έκανε  τέσσερις νίκες (είχε κάνει μόλις δύο στις 23 προηγούμενες αγωνιστικές) πήρε και μια ισοπαλία και έμεινε στη Σούπερ Λίγκα.
Σιγή ιχθύος από την πλευρά του ΑΟΚ που έχει ακόμη να σκεφτεί το πρωτάθλημα και τα δυο τελευταία παιχνίδια και από κει και πέρα και ταμείο θα κάνει και θα πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις για τη συνέχεια.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια