Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόσκληση για πρωτομαγιάτικο περίπατο στον Αρίλλα

περίπατος
26 Απριλίου 2018 / 16:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα διοργανώνει, την Τρίτη 1 Μαΐου 2018, στις 10:00 π.μ., περίπατο στο μονοπάτι του χωριού μας, με εκκίνηση από την παραλία και κατάληξη στο χώρο της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο συλλόγου μας, σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, διοργανώνει τον περίπατο στο μονοπάτι του Αρίλλα. Σημείο συνάντησης για την έναρξη του περιπάτου είναι στην παραλία, όπου είναι και η αρχή της διαδρομής του μονοπατιού. Μετά από εκεί η διαδρομή συνεχίζει δίπλα από το ρέμα, περνάει μέσα από τους ελαιώνες του χωριού, φτάνει κοντά στους Μαγουλάδες και επιστρέφει στον Αρίλλα. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να γίνουν προσβάσιμες περιοχές του χωριού, οι οποίες δεν ήταν μέχρι πριν μερικά χρόνια.
Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 8 χιλιόμετρα και η διάρκεια του περιπάτου είναι περίπου 2 ώρες. Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχουν, για όσους το επιθυμούν, φαγητά, αναψυκτικά και μπύρες από την Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την συντήρηση του μονοπατιού, αλλά και την δημιουργία νέων διαδρομών στην περιοχή.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά  με την κα. Γουδέλη Σταματέλα, είτε τηλεφωνικά στο 6974555575, είτε στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην διέυθυνση [email protected]