Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενδιαφέρον από ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία για Παμλίδη

Superleague
25 Απριλίου 2018 / 16:48
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να μην τελείωσε το πρωτάθλημα αλλά κάποιες ομάδες κοιτάζουν από τώρα τους μεταγραφικούς τους στόχους και μέσα σε αυτούς

είναι και ο επιθετικός της Κέρκυρας Γιώργος Παμλίδης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πρωτεύουσα της Ηπείρου ο ΠΑΣ έχει ως προτεραιότητα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν τη διατήρηση του υπάρχοντος κορμού, με κάποιες ανανεώσεις συμβολαίων να βρίσκονται στο επίκεντρο. Παράλληλα, αναζητά και προσθήκες από την ελληνική αγορά με τελευταίο όνομα που «παίζει» στα ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα να είναι αυτό του Γιώργου Παμλίδη.
Ο 25χρονος Κατερινιώτης επιθετικός που αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη μαζί με τον Γρομητσάρη θεωρείται ότι θα αποχωρήσει επειδή τελειώνει και το συμβόλαιό του. Φέτος για πρώτη φορά πήρε τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής και σε 21 συμμετοχές αριθμεί 3 γκολ και 2 ασίστ, δείχνοντας σε πάρα πολλά παιχνίδια ότι έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά, είναι παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ταχύτατος και στην καλύτερη ηλικία, έχοντας πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Εκτός όμως από τον ΠΑΣ, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι και η Λαμία εξετάζει επίσης την περίπτωσή του, ενώ στην πορεία μπορούν να ακουστούν και άλλες ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ κοιτάει πρώτα να βοηθήσει τον ΑΟΚ ως το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να πετύχει το σκοπό του, ενώ έχει πολύ χρόνο για να δει το μέλλον του που μπορεί να συνεχιστεί και στον ΑΟΚ, αφού είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει πρώτα με την ομάδα που τον βοήθησε να καθιερωθεί στη Σούπερ Λίγκα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια