Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άλλα τρία παιδιά σε κλιμάκιο της Εθνικής Κ-15

Ποδόσφαιρο
25 Απριλίου 2018 / 16:44
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη βδομάδα κλήθηκε και πήρε μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Κ15, ο Σταμάτης Κροκίδης,

ο 15χρονος αρχηγός της Κ15 του ΑΟΚ, μαζί με άλλους 46 αθλητές από όλες τις ομάδες της χώρας.
Όμως οι διακρίσεις για το ποδοσφαιρικό μέλλον του νησιού δε σταματάνε εκεί. Στην αντίστοιχη ομάδα αλλά μικρότερα παιδιά ηλικιακά κλήθηκαν σε κλιμάκιο της εθνικής η οποία θέλει να τα εντάξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφού έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Είναι ο Κροκίδης της Ολυμπιάδας Καρουσάδων και οι Μπαλός, Καρβούνης του Ολύμπου και της Θύελλας. Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν παιδιά με προοπτικές και αν αλλάξουμε νοοτροπία μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερο μέλλον. Να σημειώσουμε ότι οι επιλογές των τριών παιδιών γεννηθέντων το 2004 έγιναν μέσα από τους αγώνες των μικτών ομάδων των ΕΠΣΚ. Οι δυο ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις που αναφέρουν χαρακτηριστικά:
 
ΑΠΣ Όλυμπος: Μέσα από το σύστημα των μικτών ομάδων έλαβαν προσκλήσεις δύο αθλητές του ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ να συμμετέχουν σε προπόνηση από τον ομοσπονδιακό προπονητή της U15 και συντονιστή στην ανάπτυξη των μικρών εθνικών ομάδων Θεόδωρο Ελευθεριάδη. Οι αθλητές Καρβούνης Αγησίλαος και Μπαλός Σπύρος γεννημένοι το 2004 θα λάβουν μέρος στην προπόνηση που θα γίνει στο Αγρίνιο στις 30 Απριλίου . Καλή τους επιτυχία.
 
Ολυμπιάδα Καρουσάδων: Η ακαδημία μας θα ήθελε να συγχαρεί τον αθλητή της, Κροκίδη Κωνσταντίνο (2004) για την επικείμενη συμμετοχή του σε camp της Εθνικής Ελλάδας U15, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30/4 στο προπονητικό κέντρο Emileon, στο Αγρίνιο, υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού προπονητή, Θεόδωρου Ελευθεριάδη.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια