Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Dust in the Wind: Μια παράσταση στα άδυτα της νεανικής ψυχής (video)

Πέτρος Γάλλιας
25 Απριλίου 2018 / 12:32
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Ο σκηνοθέτης Πέτρος Γάλλιας & ο πρόεδρος της ΄Στήριξης΄ Σπ. Δολιανίτης μιλούν στην ΄Ενημέρωση΄

ΚΕΡΚΥΡΑ. Tην μουσικοθεατρική παράσταση «Dust in the Wind” που βασίζεται στο θεατρικό έργο του αείμνηστου Νίκου Μώρου «Είσαι καλά βρε;» παρουσιάζει ο Σύλλογος ΣΤΗΡΙΞΗ κατά των Εξαρτήσεων και του AIDS το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Απριλίου 2018 στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας.

Πρόκειται για ένα επίκαιρο θεατρικό έργο που περιστρέφεται γύρω από τα σύγχρονα κοινωνικά θέματα και προβλήματα, δοσμένα με την εύστοχη σκηνοθετική ματιά του καταξιωμένου σκηνοθέτη & χορογράφου Πέτρου Γάλλια ο οποίος έχει εμπλουτίσει το έργο με πολλή μουσική και κίνηση.

Η Ενημέρωση παρακολούθησε μια από τις πρόβες στο Δημοτικό Θέατρο και μίλησε με τον σκηνοθέτη της παράστασης Πέτρο Γάλλια και τον πρόεδρο της Στήριξης Σπύρο Δολιανίτη.



Γενική είσοδος 5 €. Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticketbox, Ευγ. Βουλγάρεως & Μοντσενίγου 1, Tηλ. 2661 27400, www.ticketbox.gr
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.