Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 3 Μαΐου ανοίγει τις πύλες του το Ikos Dassia

Ikos Dassia
24 Απριλίου 2018 / 10:03

Το κοινοποίησε μέσω twitter ο Ανδρέας Ανδρεάδης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στις 3 Μαΐου, όπως έχει προγραμματισθεί αρχικά, θα ανοίξει το πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων Ikos Dassia στην Κέρκυρα. Το γνωστοποίησε μέσω twitter ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, ηγετικό στέλεχος του Ομίλου Ikos, ευχαριστώντας τους 1.000 εργαζόμενους στην κατασκευή και τους 700 εργαζόμενους στην λειτουργία του "για το απίστευτο αυτό αποτέλεσμα", όπως αναφέρει.



Οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής στα πρώην ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή στη Δασιά της Κέρκυρας (Corfu Chandris και Dassia Chandris), από τον ξενοδοχειακό όμιλο Ikos Resorts κινήθηκαν σύμφωνα με τους προγραμματισμούς και το 403 δωματίων Ikos Dassia θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες μετά την Πρωτομαγιά. 

Το νέο ξενοδοχείο παίρνει τη θέση των δύο ξενοδοχείων Χανδρή που εξαγοράστηκαν από τον όμιλο Ikos και διαμορφώθηκαν σε μια ενιαία μονάδα συνολικής δυναμικότητας 984 κλινών. Η επένδυση απορρόφησε 110 εκατ. ευρώ. Το Ikos Dassia βρίσκεται περίπου 10 λεπτά από την πόλη της Κέρκυρας, πάνω στην παραλία μήκους 600 μέτρων και προσφέρει 403 δωμάτια σε διαφορετικές κατηγορίες και έξι πισίνες. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν ανάγκες μόνο για ενήλικες καθώς και για οικογένειες με παιδικό κλαμπ.