Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποδαρικό στα μπαράζ για τον Φαίακα

Χάντμπολ
20 Απριλίου 2018 / 17:44
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το όνειρο χρόνων του Φαίακα, για άνοδο στην Α1 Handball Premier, μπορεί φέτος να γίνει πραγματικότητα καθώς είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Ο Φαίακας που τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στα μπαράζ που ξεκινάνε το Σάββατο 21/4 και αν το εκμεταλλευτεί τότε θα γράψει ιστορία.
Πρώτη αντίπαλος η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, σε ένα ματς που θα γίνει στο ΕΑΚΚ και θα ξεκινήσει στις 18:00. Η ομάδα του Κιλκίς είναι η μοναδική που κέρδισε τον Φαίακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 18-17 στο Κιλκίς (εδώ ο Φαίακας είχε κερδίσει με 30-24), τερμάτισε στην 4η θέση αλλά δε θα μπορέσει να αντισταθεί στην ποιότητα και τη θέληση των παικτών της Κερκυραϊκής ομάδας.
Είναι το πρώτο από τη σειρά των μπαράζ όπου η ομάδα που θα φτάσει στις δυο νίκες θα προκριθεί στον «τελικό» και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Πυλαία – Ζαφειράκη Νάουσας.
Την ερχόμενη Τετάρτη 25/4 θα γίνουν οι δεύτεροι αγώνες στην έδρα του αντιπάλου, όπου ο Φαίακας πάει στο Κιλκίς. Αν χρειαστεί και 3ο ματς θα γίνει το Σάββατο 28/4 στο ΕΑΚΚ.  Με τον ίδιο τρόπο θα γίνει και ο τελικός του 2ου Ομίλου της Α2, με τον Φαίακα να έχει την τύχη στα χέρια του, φτάνει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια