Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έρευνα πάνω στο εν εξελίξει έργο «In Case of Loss» clock στο Garage Performing Arts Center

Garage Performing Arts Center
17 Απριλίου 2018 / 14:40
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 20/4 στις 20:30 η Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου και ο Παναγιώτης Μανουηλίδης, aka Kóka&Panú θα παρουσιάσουν την έρευνα πάνω στο εν εξελίξει έργο τους με τίτλο “In Case of Loss” clock στο Garage Performing Arts Center,

Κουλίνας 21, στην Εθνική Πέλεκα.
 Το έργο, συμπαραγωγή του Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 22 Ιουλίου στην Καλαμάτα.
Τηλ. Κρατήσεων: +30 6979146582
** Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για την δημιουργική διαδικασία του έργου.
Συντελεστές
Σύλληψη & δημιουργία: Kóka&Panú, Παναγιώτης Μανουηλίδης, Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου
Χορογραφία: Kωνσταντίνα Ευθυμιάδου
Μουσική: Panú (Παναγιώτης Μανουηλίδης)
Σκηνική εκτέλεση: Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου, Παναγιώτης Μανουηλίδης
Φώτα και φωτιστικές κατασκευές: Δήμητρα Αλουτζανίδου
Σκηνικά & κοστούμια: Kóka&Panú
Video art & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Ανδριανός
Με την υποστήριξη του: Garage PerformingArts Center (Κέρκυρα), Baumstrasse (Αθήνα)
Συμπαραγωγή: Φεστιβάλ Καλαμάτας
Βιογραφικά
Oι Kόka&panu είναι το ντουέτο της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου και του Παναγιώτη Μανουηλίδη.
Η Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Έχει συνεργαστεί με τους Akram Khan, Wim Vandekeybus & Ultima Vez, Roberto Olivan & Enclave Dance Company, Jozef Frucek & Λίντα Καπετανέα – Rootlessroot, Χριστίνα Γουζέλη & Paul Blackman – Jukstapoz. Οι προσωπικές της χορογραφικές αναζητήσεις αρχίζουν το 2012. Έκτοτε παρουσίασε δύο ατομικές χορογραφίες, Henshin και Lapses of Light, και δύο ομαδικές, Looking Forward to Meeting και Mind the Heart. Η νέα της δημιουργία, In Case οf Loss, είναι καρπός της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μανουηλίδη.
Ο μουσικός, συνθέτης και ενορχηστρωτής Παναγιώτης Μανουηλίδης (Panu) ζει στην Αθήνα. Ο Panu έχει κυκλοφορήσει τρεις προσωπικούς δίσκους και τρεις δίσκους με τους Lemonostifel. Συνεργάζεται σταθερά με τους Μιχάλη Σιγανίδη και Βασίλη Μαντζούκη, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική για το θέατρο και για παραστάσεις χορού. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, τους Rootlessroot και τη Μάρθα Φριντζήλα, καθώς και πολλούς έλληνες μουσικούς, σε ηχογραφήσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.