Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολιτική εξόρμηση αποφάσισε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

ΣΥΡΙΖΑ
16 Απριλίου 2018 / 10:40

Με γενικό πολιτικό σύνθημα «Λογοδοτούμε, ακούμε την κοινωνία και συνεχίζουμε»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Παρασκευή 13 Απριλίου συνεδρίασε η Ν.Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ  του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων θεμάτων συζήτησε και θέματα που  αφορούσαν στην υλοποίηση των αποφάσεων του πρόσφατου Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στο ζήτημα της Ύδρευσης του νησιού, καθώς επίσης και στην πολιτική εξόρμηση της Ν.Ο. Κέρκυρας με το γενικό σύνθημα «Λογοδοτούμε, ακούμε την κοινωνία και συνεχίζουμε».
 
Για την υλοποίηση των αποφάσεων του Αναπτυξιακού Συνεδρίου
 
Η  Ν.Ε παρακολουθεί και θα παρακολουθεί και στο μέλλον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την υλοποίηση των αποφάσεων του πρόσφατου Αναπτυξιακού Συνεδρίου. Είναι σημαντικό ότι ξεκινά η εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου πιλοτικά από τα Διαπόντια νησιά, καθώς επίσης και η σύνδεση των νησιών μας στο Ιόνιο με τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή.
 
Για την ύδρευση του νησιού
 
Η Ν.Ε. χαιρετίζει την απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, που ελήφθη κατά την συνάντηση της Μ. Τρίτης στο υπουργείο, για την επίλυση οριστικά και αμετάκλητα του προβλήματος της Ύδρευσης του νησιού με το έργο των φραγμάτων.
Όπως ειπώθηκε, μετά την πρώτη φάση των 47 εκατομ. ευρώ (έργου που βρίσκεται σε τροχιά δημοπράτησης), θα ακολουθήσει η β΄ φάση του φράγματος και των δικτύων στο βορρά και κατόπιν η γ΄ φάση του φράγματος στην Καλαμιώτισσα. Κατά την συζήτηση εκφράστηκε ικανοποίηση και για την πρόοδο του υποέργου των Παξών.
 
Για την πολιτική εξόρμηση
 
Η Ν.Ε αποφάσισε μια σειρά ανοιχτών πολιτικών συγκεντρώσεων, καθώς και περιοδειών, με γενικό πολιτικό σύνθημα «Λογοδοτούμε, ακούμε την κοινωνία και συνεχίζουμε». Για το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Βελονάδων (ώρα 7.30 μμ) με τους βουλευτές Φωτεινή Βάκη και Κώστα Παυλίδη, το μέλος της Ν.Ε Καλλίνικο Χριστοδούλου και τον Φοίβο Κακαβίτσα, Διοικητή του Γ.Ν. Κέρκυρας, τον οποίον και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας.
Το πρωί της  Κυριακής  22 Απριλίου και μέχρι το μεσημέρι θα γίνει περιοδεία στον πρώην Δήμο Κορισσίων με τους βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματός μας.