Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο δεύτερος θάνατος μέσα σε δυο εβδομάδες, που σχετίζεται με ουσίες

ΟΚΑΝΑ
15 Απριλίου 2018 / 15:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προβληματίζει ο δεύτερος θάνατος μέσα σε 15 μέρες στην Κέρκυρα, που σχετίζεται με τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών. Η πρώτη υπόθεση αφορά στον 40χρονο Ν.M. που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο αυτοκίνητό του, στην Σπηλιά, στις 30 Μαρτίου το απόγευμα.

Δυο εβδομάδες αργότερα, το Σάββατο (14/4) αργά το απόγευμα, και πάλι τυχαία, ανακαλύφθηκε το νεκρό σώμα της 45χρονης Φ.Κ. μπροστά από τον ΟΚΑΝΑ, στον χώρο του παλιού Ψυχιατρείου.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα στα αίματα, γεγονός που αποδίδεται από αστυνομικές πηγές στην πτώση της από τη βεράντα του πρώτου ορόφου στο κτήριο όπου τα ιατρεία του Οργανισμού στην Κέρκυρα. Το γεγονός ότι το ένα της παπούτσι βρέθηκε αρκετά μακριά από το άψυχο σώμα της, παραπέμπει στην κατάσταση που βρισκόταν ενώ εγείρονται ερωτήματα για τον τρόπο που κατέληξε.
Οι απαντήσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την ιατροδικαστική έκθεση τη Δευτέρα που θα αποκαλύπτονται τόσο τα αίτια όσο και ο ακριβής χρόνος του θανάτου της άτυχης γυναίκας αφού η πεποίθηση που έχει δημιουργηθεί στις αστυνομικές Αρχές είναι ότι ο θάνατος της απέχει χρονικά από την εύρεσή της. Η θέση που βρέθηκε πεσμένη δεν ήταν σε κοινή θέα ενώ οι Υπηρεσίες εκεί ήταν κλειστές το Σαββατοκύριακο. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από παρατηρητικό γείτονα.
Ας σημειωθεί ότι η 45χρονη γυναίκα είχε μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης αλλά δεν τα κατάφερε...