Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελείωσε πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι του ΟΦΑΜ στο Κύπελλο ερασιτεχνών

Κύπελλο Ερασιτεχνών
11 Απριλίου 2018 / 16:55
Σπύρος Πίκουλας

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ο ΟΦΑΜ είχε δύσκολη αποστολή στη Θεσπρωτία, όπου έπαιξε για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος κόντρα στον Θεσπρωτό.

Όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση,  αφού έχασε από έναν καλύτερο αντίπαλο και έτσι το ταξίδι τελείωσε νωρίς, αφού ο Θεσπρωτός όντας καλύτερος πήρε τη νίκη.
Παιχνίδι ανοικτό και από τις δυο πλευρές, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τους γηπεδούχους αφού είχαν δοκάρι στο 26΄, προηγήθηκαν στο σκορ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας, ο Πέντσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τόλα για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Ο Θεσπρωτός που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο ήταν πιο επικίνδυνος, ενώ ο ΟΦΑΜ προσπάθησε, έχοντας και τη συμπαράσταση περισσότερων από 50 φίλων του, αλλά δεν μπορούσε. Στο 74΄ο Λούβορς έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει και σαν να μην έφτανε αυτό, δυο λεπτά μετά ο Μητσέλος έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και εκεί τελείωσαν όλα.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια