Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Να ξεπεράσει τον εαυτό του θέλει ο ΟΦΑΜ

Κύπελλο ερασιτεχνών
10 Απριλίου 2018 / 17:05
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Κυπελλούχος Κέρκυρας ΟΦΑΜ, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου η πρώτη φάση γίνεται σε Ομίλους

και με γεωγραφικά κριτήρια. Ο ΟΦΑΜ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό, τη μια από τις τρεις ομάδες που ήταν στην κληρωτίδα και αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή αφού θα παίξει εκτός έδρας την Τετάρτη 11/4 στην Ηγουμενίτσα, όπου θα διεκδικήσει με όσες πιθανότητες έχει, την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Το θετικό είναι ότι ο Γιάννης Καλούδης δεν αντιμετωπίζει  προβλήματα σύνθεσης, η αποστολή που θα φύγει το πρωί θα έχει μαζί της και αρκετούς φίλους της ομάδας που θα πάνε να την ενισχύσουν. Διαιτητές του ματς θα είναι από την Πρέβεζα οι Μπαϊλής, Τσόγκας και Κέφης.
Μπορεί να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ιστορία μας έχει δείξει ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχει φέτος η ομάδα του ΟΦΑΜ, τίποτα δεν αποκλείεται. Αν περάσει ο ΟΦΑΜ τότε αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Πυρσός Γρεβενών – Ηρακλής Πολυκάρπης και φυσικά αν περάσει και από τον 2ο γύρο θα παίξει στον τελικό της 1ης φάσης των Ομίλων με τον νικητή από τα άλλα ματς. Αναλυτικά η κλήρωση και τα ματς που θα γίνουν στην πρώτη φάση είναι: Θεσπρωτός – ΟΦΑΜ (1), Τηλυκρατης - Νέος Αμφίλοχος (2), Θρίαμβος Σερβιανών - Φιλέλληνες Πέτα (3), Πυρσός Γρεβενών - Ηρακλης Πολυκαρπης (4).
Στη 2η φάση του 3ου ομίλου θα έχουμε τα εξής ζευγάρια: Νικητής 1 - Νικητής 4 (5), Νικητής 3 - Νικητής 2 (6). Οι νικητές 5 - 6 θα παίξουν στον τελικό του ομίλου και θα προχωρήσουν στα προημιτελικά (φάση των 8).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια