Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Νικόλας Λειβαδίτης (nL) και η Μαρία Καλούδη στο «ΕΠΤΑ»

Νικόλας Λειβαδίτης
10 Απριλίου 2018 / 10:39
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 14/4 στις 20:00 το «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος» (Βιρός) υποδέχεται τον Νικόλα Λειβαδίτη (nL) και τη Μαρία Καλούδη πλαισιωμένους από δύο εξαιρετικούς μουσικούς (Αίσων Χαρατσάρης – πιάνο / Μιχάλης Μήτος – κρουστά). Λίγο μετά την κυκλοφορία των νέων τους τραγουδιών και λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων,

μας παρουσιάζουν μία μουσική παράσταση στην οποία παρουσιάζονται αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από τον χώρο του «έντεχνου» ρεπερτορίου αλλά και την προσωπική τους δισκογραφία.
 
Η μουσική τους απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα, αφού οι επιλογές των κομματιών έχουν γίνει με σκοπό τη συμμετοχή του κόσμου και αφορούν γνωστά  κομμάτια  στο μεγαλύτερο ποσοστό του ακροατηρίου. Αγαπημένες διασκευές των Α. Ιωαννίδη, Σ. Μάλαμα, Χ. Αλεξίου, Δ. Σαββόπουλου, Σ. Κραουνάκη, Α. Πρωτοψάλτη, Ν. Ξυλούρη, Π. Θαλασσινού κ.α. Έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού, σε περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σας εγγυώνται μια μοναδική βραδιά. 

 
Επιμέλεια παραγωγής: «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος», «Φίλοι του ΕΠΤ»
 
Γενική είσοδος: 5€.
 
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6974354460.
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.