Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι χώροι στάθμευσης Μ. Παρασκευή & Μ. Σάββατο - Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία

Πάσχα
05 Απριλίου 2018 / 07:33

Προβλέπονται χώροι στάθμευσης εκτός κέντρου για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών και την ομαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα μέτρα που αποφασίστηκαν για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και της κίνησης των πεζών βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα χρόνια.
 
 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Από 14.00 μ. μ διακόπτεται η κυκλοφορία από Κολώνα «Ντούγκλας», προς ΝΑΟΚ και σε όλες τις κάθετες οδούς, που ξεκινούν από Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και οδηγούν στο Ιστορικό Κέντρο.
Από 18.00 μ. μ γίνεται σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, προς τη «Σπηλιά», και την οδό λοχαγού Βλάικου που οδηγεί στη  Λαϊκή αγορά από το ύψος των εκδοτηρίων εισιτηρίων στο Ν. Λιμάνι.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και για το Μ. Σάββατο κατά τη  διάρκεια των εκδηλώσεων το πρωί και το βράδυ.

ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Εντός του χώρου του Νέου Λιμένα (ΟΛΚΕ)
Στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ)
Στα Γενικά Λύκεια (για τους  μόνιμους κατοίκους )
Στην οδό εθνικής αντιστάσεως  ( Εμπορικό Κέντρο, δημοτικός χώρος).

Η μεταφορά των επισκεπτών, θα γίνεται δωρεάν με λεωφορεία από το Νέο Λιμάνι, προς τη «Σπηλιά» και από το ΕΑΚ, προς την Κολώνα του «Ντούγκλας».

Επισημαίνεται ότι οι διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορούν την παράνομη στάθμευση και την κίνηση αντίθετα με τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν  απαρέγκλιτα και τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα θα απομακρύνονται από γερανοφόρα οχήματα.