Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Μεγ. Τετάρτη η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη

Λευκάδα
03 Απριλίου 2018 / 12:41

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο, θρήνος στην οικογένεια αλλά και την Λευκάδα τον τόπο που γέννησε και γαλούχησε την οικογένεια Σκλαβενίτη.

ΑΘΗΝΑ. Την Μεγάλη Τετάρτη, οι βυθισμένοι στο πένθος συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής εξαιτίας επιπλοκών από τη γρίπη τύπου Β. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά. Τα καταστήματα της αλυσίδας θα μείνουν κλειστά από τις 15:00 έως τις 17:00.

Δεν θα είναι μόνο αυτή η ένδειξη πένθους για το θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη. Όπως έχει αποφασιστεί, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, σε όλα τα καταστήματα, θα είναι αναρτημένη μεσίστια η σημαία της εταιρίας. Επίσης, έχει αποφασιστεί να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις. 
Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Στέλιου Σκλαβενίτη θα μείνουν κλειστά και τα καταστήματα My market στο νομό Αττικής. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της METRO: «Ως ελληνική εταιρεία, επιλέγουμε τα καταστήματά μας στην Αττική να παραμείνουν αύριο κλειστά 15:00 – 17:00 εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη του άξιου αυτού ανθρώπου και επιχειρηματία, αλλά και στο πλαίσιο της ηθικής που μας αξιώνει να μην εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση σε εμπορικό επίπεδο, το κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας Σκλαβενίτη την ίδια ώρα». 

Συλλυπητήρια από τον δήμαρχο Λευκάδας

“Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του συμπολίτη μας Στέλιου Σκλαβενίτη, επιφανούς επιχειρηματία και εκλεκτού ανθρώπου, που στήριξε την ελληνική οικονομία στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την κοινωνική προσφορά του, την ανθρωπιά του, το ήθος του και τον άμεμπτο χαρακτήρα του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του και ευχόμαστε κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.”