Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σούπερ Λίγκα: Ισοπαλία του ΑΟΚ Κέρκυρα που μπήκε σε περιπέτειες

ΑΟΚ Κέρκυρα
01 Απριλίου 2018 / 20:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η νίκη κόντρα στη Λαμία ήταν μονόδρομος για τον ΑΟΚΚ, αλλά δυστυχώς όταν δεν μπορείς να σκοράρεις δεν κερδίζεις κιόλας.

Η ομάδα του νησιού μπήκε αποφασισμένη να πάρει το ματς, αλλά η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στημένη πολύ σωστά, ήταν πιο επικίνδυνη στο α΄ μέρος παίζοντας με αντεπιθέσεις, σε ένα σαρανταπεντάλεπτο που είχαμε ελάχιστες τελικές από τις δυο ομάδες και κατοχή μπάλας από τον ΑΟΚ.
Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ανέβασε την πίεση του προς την εστία του Παπαδόπουλου, η Λαμία έπαιξε πολύ κλειστά για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Με πολλές καθυστερήσεις για να ροκανίσει το χρόνο και να μπορέσει να πάρει το βαθμό που θα της έδινε αέρα 4 βαθμών από την Κέρκυρα που πλέον είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού και έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος.
Ο Ρόλε στο 10΄και 24΄με φάουλ απείλησε, αλλά ενδιάμεσα η Λαμία είχε δοκάρι στο 17΄με τον Πίτι. Μεγάλη διπλή ευκαιρία με Επστάιν και Τουράμ για τον ΑΟΚ στο 58΄ που συνέχισε να πιέζει να κάνει κάποιες φάσεις αλλά στο τέλος να μένει στο 0-0 που μπορεί να στοιχίσει πολύ στο τέλος.
 Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Κωσταράς, Δημητριάδης. 
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σιόντης, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός (78' Μυτίδης), Μπαλάφας, Παμλίδης (28' λ. τρ. Ζορμπάς), Ρόλε, Επστάιν, Τουράμ (83' Αρτυματάς).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (78' Μπεν Τζεμιά), Βασιλαντωνόπουλος, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Τσούκαλος (62' Βάντερσον), Πίτι, Μπούντικ (86' Αντρόνικ).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια