Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση με το νέο δ.σ της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας είχε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Ένωση Χορωδιών Κέρκυρας
30 Μαρτίου 2018 / 11:31

Οι προτάσεις του δ.σ. για την ενίσχυση των «Χορωδιακών Συναντήσεων»-Τι ζήτησαν απ΄ τον Περιφερειάρχη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, στις Αλυκές Ποταμού, το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας. Στη συνάντηση τα μέλη του προεδρείου ενημέρωσαν τον κ. Γαλιατσάτο για τις δράσεις  και τον προγραμματισμό της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας και ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας για την εξασφάλιση της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής, προκειμένου και οι 34 χορωδίες που την απαρτίζουν να έχουν ίση πρόσβαση  σε αυτή.
Παράλληλα κατέθεσαν πρόταση για την ενίσχυση των «Χορωδιακών Συναντήσεων» στην Κέρκυρα, ώστε να πάρουν τη μορφή πολυήμερου Φεστιβάλ που θα «απλώνεται» από την πόλη της Κέρκυρας μέχρι τα χωριά του νησιού, με στόχο τη σύνδεση του πολιτισμού με τον τουρισμό.
Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της  Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας. Ειδικά όσον αφορά τη διοργάνωση των  «Χορωδιακών Συναντήσεων», τόνισε ότι θα πρέπει να γίνονται με συντονισμένο τρόπο και να είναι ενός υψηλού επιπέδου, ώστε η προσπάθεια της Ένωσης να έχει θετικό αντίκρισμα.