Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

15η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Κέρκυρας

αιμοδοσία
30 Μαρτίου 2018 / 11:03

Επί της οδού Γεωργίου Θεοτόκη (νέος πεζόδρομος), την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου 2018 από 10.00 μέχρι 13.00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Επιτροπή Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κέρκυρας  θα πραγματοποιήσει την 15η  κατά σειρά, εθελοντική αιμοδοσία, την Μ. Τρίτη  3 Απριλίου 2018, επί της οδού  Γεωργίου Θεοτόκη (νέος πεζόδρομος), από 10.00 – 13.00.
 
Αυτή η δράση  εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων διοργάνωσης της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018 από την Ελλάδα και στο γεγονός ότι η Κέρκυρα είναι μία από τις 12 πόλεις που έχουν επιλεγεί να διοργανώσουν εκδηλώσεις. 
 
Την παραπάνω εθελοντική αιμοδοσία στηρίζουν ο Νομαρχιακός σύλλογος Α.με.Α. Κέρκυρας, ο Κερκυραϊκός Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και ο Σύλλογος "Φάρος Ζωής".
 
Λόγω της αυξημένης ζήτησης σε αίμα για την αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών των κατοίκων του Δήμου μας, παρακαλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους, δίνοντας ζωή, δίνοντας αίμα για  την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Κέρκυρας, αλλά και για την ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.
 
Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα!
Κατά τη διάρκεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ,όσοι/ες επιθυμούν μπορούν επίσης να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.  
Τις αιμοληψίες θα πραγματοποιήσει το έμπειρο ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Αιμοδοσίας  του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.                                                   
Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή!