Εξαιρετική εμφάνιση των Κερκυραίων μαθητών στον στίβο

ΛΑΡΙΣΑ. Στη δεύτερη φάση του Σχολικού πρωταθλήματος που έγινε το διήμερο 27 και 28 Μαρτίου πήραν μέρος και 16 μαθητές και μαθήτριες από το νησί

28
Μαρτίου / 2018

με ξεχωριστές επιδόσεις. Οι αγώνες έγιναν ανάμεσα σε μαθητές 11 νομών της ΒΔ Ελλάδας και τα παιδιά από το νησί θα έχουν 7 με 8 προκρίσεις για τους τελικούς.
Στη Λάρισα πήραν πρώτες θέσεις (που σημαίνει και πρόκριση στους τελικούς που θα γίνουν στο τέλος του μήνα) ο Δουκατέλης στα 200μ., η Καρύδη στον τριπλούν, η Δόση στο ύψος, ο Χαλικιάς στο επί κοντώ, ο Βραχλιώτης στον δίσκο και η Κασφίκη στα 400μ., ενώ 2ες θέσεις πήραν οι Σκορδίλης στο επί κοντώ και η Μοντσενίγου και έχουν ελπίδες πρόκρισης. Στα παιδιά αυτά για τα τελικά θα προστεθεί και  ο Φοίβος Ρέβης που αγωνίζεται στο δέκαθλο και περνάει στα τελικά χωρίς πρόκριση.
Όπως μας τόνισε και ο προπονητής που συνόδευσε τα παιδιά Παύλος Σκορδίλης, δεν περιμένουμε αυτή την εποχή τις μεγάλες επιδόσεις από τα παιδιά, καθώς πήγαν για την πρόκριση στους τελικούς και κρίνεται πολύ καλή η παρουσία της αποστολής από την Κέρκυρα με τα μισά παιδιά να πετυχαίνουν το στόχο τους.

Σπύρος Πίκουλας