Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκπτωτική κάρτα μέλους της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας

Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.
27 Μαρτίου 2018 / 12:33

Σημαντικές εκπτώσεις στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων τοπικών επιχειρήσεων

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας (Ο.Ε.Τ.Κ.Κ.)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, που πλήττει με μεγαλύτερη οξύτητα τις μικρές επιχειρήσεις, θεωρήσαμε απαραίτητο να αναπτύξουμε ένα σύστημα προστασίας της επιχειρηματικότητας του τόπου μας που να έχει βασικό αποδέκτη τις επιχειρήσεις του κλάδου μας και δημιουργήσαμε την εκπτωτική «κάρτα μέλους».
Στο πλαίσιο αυτό η Ομοσπονδίας μας διαπραγματεύτηκε και υπέγραψε συμβάσεις συνεργασίας με πολλές τοπικές επιχειρήσεις και  έχουμε την ευχαρίστηση να σας πληροφορήσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα ως μέλη της Ομοσπονδίας μας, χρησιμοποιώντας την Κάρτα Μέλους της Ο.Ε.Τ.Κ.Κ. να επωφεληθείτε από σημαντικές εκπτώσεις στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.
Αναλυτικό κατάλογο των προσφερόμενων υπηρεσιών και των παρεχόμενων εκπτώσεων σε κάθε μία από τις  συμβεβλημένες επιχειρήσεις, καθώς και τον τρόπο απόκτησης της «κάρτας μέλους» θα βρείτε στον δικτυακό μας τόπο www.oetk.gr και στη σελίδα μας στο facebook.
Ελπίζοντας ότι η παρούσα πρωτοβουλία μας αποτελεί ένα μικρό βήμα έκφρασης αλληλεγγύης σε ανταπόδοση και της συνδρομής σας στην Ο.Ε.Τ.Κ.Κ, σας βεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε δράσεις στήριξης των μελών μας.