Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Corfu Food and Wine Festival

φεστιβάλ γαστρονομίας
26 Μαρτίου 2018 / 08:40

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 συνεδρίασε η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Κέρκυρας - Corfu Food and Wine Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 9-13 Μαΐου στην Κέρκυρα.

το οποίο θα πραγματοποιηθεί 9-13 Μαΐου στην Κέρκυρα.
Στη συνεδρίαση που έγινε υπο την προεδρία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Βασίλη Καββαδία, συζητήθηκε η πρόοδος των εργασιών των επί μέρους ομάδων εργασίας και τέθηκαν οι στόχοι  για το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στις δράσεις δημοσιότητας.
 
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε να δοθούν δύο συνεντεύξεις τύπου:
Η πρώτη συνέντευξη τύπου των φορέων θα δοθεί στα κερκυραϊκά   ΜΜΕ, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Σαμάρα 13).
 
Η δεύτερη συνέντευξη προς τα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας και τους ανταποκριτές ξένου τύπου θα δοθεί στην Αθήνα,  στις 17 Απριλίου 2018.
Στη συνέντευξη αυτή θα προσκληθούν στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Πολιτισμού, οι δύο βουλευτές του νησιού και επώνυμοι Κερκυραίοι που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα κυρίως στο χώρο του πολιτισμού.
 
Οι φορείς που συμμετείχαν στην σύσκεψη ήταν:
Ο Δήμος Κέρκυρας, η Ένωση Ξενοδόχων, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας, η Ένωση Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων & Δυτικής Ελλάδας, το Σωματείο Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, ο fedHATTA και το Σωματείο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Κέρκυρας