Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στιγμιότυπα από το 21ο Φολκλορικό Φεστιβάλ Κέρκυρας (video-photos)

Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας
24 Μαρτίου 2018 / 19:51

«Η Κέρκυρα της Λαϊκής παράδοσης χορεύει» είναι το μήνυμα του τριήμερου φεστιβάλ που διεξάγεται 23-25 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι συμμετοχές αποτελούν νέο ρεκόρ αφού παίρνουν μέρος τα χορευτικά 31 συλλόγων και αξίζει να αναφέρουμε απο ποιες περιοχές του νησιού έρχονται: Από  Άγιο Ματθαίο, Αρίλλα, Αχαράβη, Βελονάδες, Βιταλάδες, Γαστούρι, Γιαννάδες, Γουβιά, Δουκάδες, Ένωση Μακεδόνων Κέρκυρας, Ηπειρώτικο Σύλλογο Κέρκυρας, Ηρακλή Κέρκυρας, Καβαλλούρι, Καρουσάδες,Κασσιώπη, Καστελλάνους, Κάτω Γαρούνα, Κοντόκαλι, Κορακιάνα (Σπ. Σαμάρας), Κρήνη, Λευκίμμη (Φαέθων), Νυμφές, Πέλεκα, Περίθεια, Πετριτή, Ποντίων Ευξ. Λέσχη Κέρκυρας, Σινιές, Στρογγυλή (Δημόδοκος), Συναράδες, Τεμπλόνι, Χλωμός (Θ. Παλαιολόγος) και φυσικά τα χορευτικά παιδικά τμήματα του διοργανωτή ΛΑΟΔΑΜΑ. Μια δυναμική παρουσία του πολιτιστικού στοιχείου του νησιού που θα μπορούσε- κατά τους διοργανωτές- να επικεντρωθεί στο «Η Κέρκυρα της Λαϊκής παράδοσης χορεύει»!
Την πρώτη ημέρα εμφανίστηκαν τμήματα ενηλίκων ενώ η δεύτερη και η τρίτη είναι αφιερωμένη στα εκατοντάδες παιδιά των παιδικών τμημάτων των Συλλόγων.
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Συλλογο "Λαοδάμας" σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και τον ΔΟΠΑΠ Δήμου Κέρκυρας και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 



Περισσότερες φωτογραφίες εδώ