Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Όλοι μαζί» να συνεφέρουμε την παραλιακή της Σωτηριώτισσας!

εθελοντισμός
24 Μαρτίου 2018 / 16:11

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρωτοβουλία εθελοντών «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» καλεί τους συνδημότες μας στη δράση καθαρισμού της περιοχής της Σωτηριώτισσας.

Η ανακοίνωση των εθελοντών αναφέρει: «Η παραλιακή ζώνη στην Σωτηριώτισσα κατά κοινή ομολογία μοιάζει με ζούγκλα από την πυκνή βλάστηση και σκουπιδότοπος από τα απορρίμματα. Σκεφθήκαμε ότι μπορεί να αλλάξει όψη και μάλιστα αμέσως αρκεί να διαθέσουμε μια μόλις μέρα, λίγο κέφι και διάθεση προσφοράς.
Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας την Τετάρτη 28/3 στις 15.30 μετά το μεσημέρι να καθαρίσουμε και ευπρεπίσουμε μαζί την παραλιακή ζώνη έτσι ώστε να μπορούμε να αντικρίζουμε την θάλασσα αντί για την πυκνή βλάστηση και να χαίρονται οι περιπατητές την βόλτα τους.
Με τη βοήθεια μηχανήματος θα προχωρήσουμε σε εργασίες καθαρισμού των χόρτων, σε περιποίηση των δένδρων και πιθανόν να βάψουμε και το κράσπεδο.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι να μην αποδεχθούμε στωϊκά και αδιάφορα την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή και δεν τιμά κανέναν μας.
Παρακαλούμε τέλος τους συμπολίτες μας να αναβάλουν τον περίπατο τους την Τρίτη και την Τετάρτη και τις ώρες που θα δουλεύει το μηχάνημα για να μην εμποδίσουν τις εργασίες.
Υπόσχεση μας να έχει η Σωτηριώτισσα από την Πέμπτη και ύστερα μια νέα όψη. Ελκυστική».