Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ισόπαλος ο ΑΟΚ στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα

ΑΟΚ Κέρκυρα
23 Μαρτίου 2018 / 18:40
Σπύρος Πίκουλας

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Παιχνίδι προετοιμασίας κεκλεισμένων των θυρών έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στους Ζωσιμάδες,

ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΟΚ Κέρκυρα. Σκοπός ήταν να κρατηθούν οι παίκτες των δυο ομάδων σε αγωνιστική ετοιμότητα, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος εδώ και δυο βδομάδες δεν τις βοηθά. Έτσι οι γειτονικές ομάδες φρόντισαν να βρεθούν αντιμέτωπες, εκεί  όπου οι δυο προπονητές Γιάννης Μαντζουράκης και Γιάννης Πετράκης δοκίμασαν διάφορα σχήματα και  χρησιμοποίησαν πάνω από είκοσι ποδοσφαιριστές ο καθένας, θέλοντας να δουν την ετοιμότητά τους.
Ο ΑΟΚ βρέθηκε εκεί με συγκεκριμένες απουσίες και πέραν των τραυματιών δεν ταξίδεψαν στα Γιάννινα οι Παμλίδης, Λέκοβιτς και Αρτυματάς.
Το ματς τελείωσε 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα  να ανοίγει το σκορ στο 30’ με τον Καρανίκα, έπειτα από ωραία πάσα του Γιάκου. Στο β’ ημίχρονο και στο 47’ ο Γκράσι ισοφάρισε για την Κέρκυρα σε 1-1 και ο Μυτίδης της έδωσε προβάδισμα στη συνέχεια, αλλά ο Καρανίκας  και πάλι σκόραρε ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Με απαγόρευση της ΕΠΟ δεν υπήρχε και κόσμος και δημοσιογραφική κάλυψη, έτσι τα στοιχεία δεν είναι πάρα πολλά.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια