Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει πολύ να παίξει ο Τουράμ και το δείχνει

ΑΟΚ Κέρκυρα
15 Μαρτίου 2018 / 18:44
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας παίκτης βαρόμετρο για τον ΑΟΚ είναι ο Βραζιλιάνος επθετικός Ροζέριο Τουράμ, ο οποίος με την αρθροσκόπηση

στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου έμεινε πίσω, ενώ στη συνέχεια ένα πρόβλημα στη μέση τον έχει αφήσει στα περισσότερα παιχνίδια εκτός και δεν έχει προσφέρει όλα όσα ήθελε και όσα περίμενε και η ομάδα. Όταν έχει συνολικά παρουσία μόλις σε οκτώ αγώνες με συνολικά 588 λεπτά συμμετοχής, καταλαβαίνει κανείς πόσο έχει λείψει από την ομάδα ο καλύτερος παίκτης της προηγούμενης χρονιάς.
Θέλει πάρα πολύ να βοηθήσει και την ομάδα και τον εαυτό του και τον είδαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα να αγωνίζεται με ένεση, αλλά να αποχωρεί πριν συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού. Από τότε δεν έχει παίξει, το ιατρικό τιμ έπεσε πάλι πάνω του, αφού θέλει να τον έχει 100% έτοιμο για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος και όπως είδαμε την Τετάρτη στο φιλικό με την ΑΕΛ (2-0) έπαιξε και σκόραρε μάλιστα με πέναλτι, επιφυλακτικά βεβαίως, αλλά δείχνει να συνέρχεται. Βέβαια ένα πρόβλημα στη μέση ποτέ δεν ξέρεις τι ώρα θα «χτυπήσει» και επίσης χρειάζεται και βελτίωση της φυσικής του κατάστασης, αφού έχει χάσει μεγάλο μέρος προπονήσεων και δεν είναι τελείως έτοιμος.
Από κει και πέρα ο Γιάννης Μαντζουράκης και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ δεν ξέρουν πότε θα επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σίγουρα τα επόμενα δυο Σαββατοκύριακα αποκλείεται οπότε πάμε για το τέλος του μήνα, αν και εφόσον επιτρέψει ο υφυπουργός αθλητισμού να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.
Ευκαιρία για τον προπονητή του ΑΟΚ να κάνει μια «μίνι - προετοιμασία» έτσι ώστε οι αρκετοί τραυματίες παίκτες να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και γενικά η ομάδα να δουλέψει πολύ στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή, που ερχόμενος πριν δυο μήνες στην ομάδα, δεν μπορούσε να διορθώσει όλα όσα ήθελε, σε όλες του όμως τις συνεντεύξεις μιλάει για την όρεξη των παιδιών και τη δουλειά που γίνεται. Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να κλειστεί ένα φιλικό με ομάδα της κατηγορίας, αλλά ως τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης που γράφτηκε το άρθρο δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για το αν έχει οριστικοποιηθεί και με ποια ομάδα. 

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια