Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτόπιος έλεγχος σε έργα της Λευκάδας από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Λευκάδα
15 Μαρτίου 2018 / 15:17

ΛΕΥΚΑΔΑ. Tο νέο Νοσοκομείο Λευκάδας, το «Τουριστικό Αγκυροβόλιο Βασιλικής» και το ολοκληρωμένο έργο της «Διαπλάτυνσης Διαύλου»,

επισκέφθηκαν, την Τρίτη 13 Μαρτίου, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης μαζί με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, θεόδωρο Χαλικιά, τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Δρακονταειδή και με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας, στον επιτόπιο έλεγχο που έγινε, των συγκεκριμένων τριών έργων, οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, (Γ.Δ. REGIO), δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση του έργου της  «Διαπλάτυνσηςτου Διαύλου», αλλά και την εξέλιξη των υπολοίπων έργων.
Οι εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ήρθαν στην Κέρκυρα και παράλληλα επισκέφθηκαν τα συγκεκριμένα έργα στη Λευκάδα,  στο πλαίσιο της «Τεχνικής Συνάντησης» (Technical Meeting OP "Ionian Islands 2014-2020), που ολοκληρώθηκε χθες, μετά από εκτενή, ολοήμερη συζήτηση,  στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας (ΕΥΔ/ΠΙΝ), που αφορούσε  την πρόοδο των έργων που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ιονίων Νήσων 2014-2020».