Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κακοποίησε τον σκύλο του επειδή έφαγε δυο κότες και στη συνεχεία το πέταξε σε χωράφι!

κακοποίηση ζώου
15 Μαρτίου 2018 / 07:46

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Αίσθηση προκαλεί στην πόλη της Ηγουμενιτσας η απίστευτη βαναυσότητα που επέδειξε ένας 65χρονος άντρας,

ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κακοποίησε τον σκύλο του  επειδή έφαγε δυο κότες! Η καταγγελία ήρθε στο φως από μια γειτόνισσα του 65χρονου η οποία ειδοποίησε το σωματείο φιλοζωικής Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της καταγγελουσας ο 65χρονος άντρας χτύπαγε με μανία τον σκύλο του επί μισή ώρα με ένα μεγάλο ξύλο και κατάφερε να σπάσει την γνάθο καθώς και να τρυπήσει τον λαιμό του ζώου. Στη συνεχεία ο 65χρονος έβαλε τον σκύλο σε σακούλα απορριμάτων και το πέταξε στην άκρη ενός χωραφιού!


Άμεση ήταν η κινητοποίηση του σωματείου «φιλοζωική δράση «Ηγουμενίτσας” 
 

Η φιλοζωική οργάνωση Ηγουμενίτσας προέβη σε καταγγελία του 65χρονου στις αστυνομικές αρχές, περισυνέλεξε το ζώο από το σημείο που το είχε πετάξει ο 65χρονος και άμεσα το πήγαν στον κτηνίατρο ο οποίος κατάφερε να του σώσει την ζωή.

Έκκληση για βοήθεια από το σωματείο «Φιλοζωική δράση » Ηγουμενίτσας
Τα τραύματα που κατάφερε ο 65χρονος άντρας στο ζώο ήταν πολύ ισχυρά καθώς το ζώο από το σπάσιμο της γνάθου δεν μπορεί να φαει και έτσι το ζώο πρέπει να χειρουργηθεί εκτός νομού, γι αυτό και το σωματείο απευθύνει κάλεσμα σε όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω τηλέφωνο: 6974110090