Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άντεξε με δέκα ο ΑΟΚ στη Λάρισα

ΑΟΚΚ
10 Μαρτίου 2018 / 17:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΑΟΚ στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ, σε ένα ματς που πήγε με πολλές ελλείψεις (Τουράμ, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Γεωργίου, Γκόμεζ)

και έπαιζε από το 68΄με δέκα παίκτες αφού με 2η κίτρινη αποβλήθηκε ο Σπίνουλας. Ήταν ένα καθοριστικό ματς για τον ΑΟΚ που ψάχνει βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία, πάλεψε το ματς και του άξιζε ο βαθμός της ισοπαλίας.
Οι παίκτες του Ι. Ματζουράκη στάθηκαν πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του ματς, το τελικό δε 0-0 είναι δίκαιο και ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στο τέλος του πρωταθλήματος.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς, ο ΑΟΚ μετά το 15΄ ισορρόπησε και στη συνέχεια ως το τέλος του ημιχρόνου είχε τον έλεγχο του ματς και δυο καλές ευκαιρίες Επστάιν στο 17΄ και Ρόλλε σε κτύπημα φάουλ στο 31΄ να σκοράρει.
Στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένο ο ΑΟΚ στο 62΄είχε ένα καλό φάουλ του Ρόλλε που εξουδετερώθηκε και στο 65΄η προσπάθεια του Επστάιν βρήκε αμυντικό και το κάθετο δοκάρι, δεν έγινε στη φάση αυτή το 0-1 όπου και θα άλλαζε όλο το ματς. Στο 68΄ ο Σπίνουλας είδε 2η κίτρινη και άφησε την ομάδα με 10 παίκτες.
 Η Λάρισα έχοντας αριθμητική υπεροχή πίεσε από κει και πέρα, ο Γιάννης Ματζουράκης φρόντισε να κάνει τις απαραίτητες εσωτερικές αλλαγές αρχικά για να καλύψει το κενό του Σπίνουλα και στη συνέχεια εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις που θωράκισαν την άμυνα. Έτσι παρ΄ ότι    ως το τέλος πέρασαν 27 συνολικά λεπτά (με τις καθυστερήσεις) η Λάρισα μόλις μια φορά στο 72΄απαίλησε με τον Περόνε, αλλά ο Γιαννακόπουλος έσωσε την εστία του.
Διαιτητής: Δ. Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ι. Σίπκας (Πέλλας)
ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας (53' Ρέντζας), Φατιόν (83' Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης (63' Λεοζίνιο), Περόνε.
ΑΟΚ Κέρκυρα (Γ. Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (74' Γκράσι), Ρόλε (92' Ινάσιο Κέβεν), Επστάιν, Παμλίδης (87' Μυτίδης).
 
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια