Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο αρχηγός της ΑΕΛ

ΑΕ Λευκίμμης
08 Μαρτίου 2018 / 18:29
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να τραυματιστείς στο ποδόσφαιρο είναι κάτι συνηθισμένο, ειδικά όταν αγωνίζεσαι σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα

που είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, ο κίνδυνος ελλοχεύει κάθε στιγμή. Μάλιστα αν παίζεις στο Δημοτικό γήπεδο της Λευκίμμης ο κίνδυνος διπλασιάζεται αφού σε πολλά σημεία ο τάπητας έχει ξεκολλήσει και με «μπαλώματα» και κόλες συντηρείται για να μπορούν εκεί να παίζουν οι τέσσερις ομάδες που το χρησιμοποιούν.
Θύμα αυτής της κατάστασης και ο αρχηγός της ΑΕ Λευκίμμης, Γιάννης Βασιλάκης που ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε στο γόνατο, τον ανάγκασε εδώ και πολύ καιρό να μένει εκτός ομάδας, να προσπαθεί με κάποιες θεραπείες να ξεπεράσει το πρόβλημα, κάτι που δεν ήταν εφικτό. Έτσι αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να υποβληθεί στην απαραίτητη επέμβαση με στόχο βέβαια να είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αφού σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και δε θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Φυσικά η μετάβαση στα Γιάννενα είναι «υποχρεωτική», αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι στο νησί δεν μπορεί να γίνει τέτοια επέμβαση.
Επίσημα η ομάδα έβγαλε ευχετήρια ανακοίνωση που αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. εύχονται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στον Γιάννη Βασιλάκη. Ευχόμαστε να είναι γερό, δυνατός και σύντομα να είναι πάλι κοντά στη μεγάλη οικογένεια της ''Βασίλισσας''.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια