Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβεύεται ως καλύτερη κορασίδα η Παναγιώτα Δόση

Στίβος
07 Μαρτίου 2018 / 17:20
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού βραβεύει το Σάββατο 10 Μαρτίου, τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς και τους προπονητές τους.

Ανάμεσά τους η άλτρια του ύψους Παναγιώτα Δόση του ΑΟ Κέρκυρα και ο πατέρας της Θόδωρος που είναι και προπονητής της. Μεγάλη διάκριση για τη 17χρονη αθλήτρια της Κέρκυρας που είναι η κορυφαία κορασίδα το 2017, ενώ από τώρα θέτει υποψηφιότητα και για την επόμενη χρονιά με τις διακρίσεις της στον κλειστό στίβο, που προμηνύουν ακόμη μια καλύτερη συνέχεια το καλοκαίρι στις αρκετές υποχρεώσεις που έχει η Παναγιώτα είτε σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως όμως με τη φανέλα της Εθνικής.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 10.00 το πρωί στο πολιτιστικό κέντρο Γαλαξίας στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Στη διάρκεια αυτής θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις.
 
Αναλυτικά, αυτοί που θα βραυευτούν είναι:
Άνδρας: Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ)/Δημήτρης Κυτέας, Γυναίκα: Κατερίνα Στεφανίδη(επί κοντώ)/Μίτσελ Κρίερ, Άνδρας Κ23: Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμός)/Θωμάς Κυριαζής, Γυναίκα Κ23: Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία)/Κώστας Κοροσίδης, Έφηβος: Μίλτος Τεντόγλου (μήκος)/Γιώργος Πομάσκι, Νεάνιδα: Αφροδίτη Μανιού (ακοντισμός)/Θωμάς Κυριαζής, Παίδας: Γιώργος Μηλιαράς (800μ./1.500μ.)/Μιχάλης Αναγνώστου, Κορασίδα: Παναγιώτα Δόση (ύψος)/Θοδωρής Δόσης, 4η Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας. Ειδική βράβευση: Γιάννης Γρανιτσιώτης (100 μ.). Βετεράνος: Βασίλης Μαγγανάς. Φίλαθλος: Γιάννης Κυριακός, Μαύρη Μαγουλά.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια