Βραβεύεται ως καλύτερη κορασίδα η Παναγιώτα Δόση

ΑΘΗΝΑ. Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού βραβεύει το Σάββατο 10 Μαρτίου, τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς και τους προπονητές τους.

07
Μαρτίου / 2018

Ανάμεσά τους η άλτρια του ύψους Παναγιώτα Δόση του ΑΟ Κέρκυρα και ο πατέρας της Θόδωρος που είναι και προπονητής της. Μεγάλη διάκριση για τη 17χρονη αθλήτρια της Κέρκυρας που είναι η κορυφαία κορασίδα το 2017, ενώ από τώρα θέτει υποψηφιότητα και για την επόμενη χρονιά με τις διακρίσεις της στον κλειστό στίβο, που προμηνύουν ακόμη μια καλύτερη συνέχεια το καλοκαίρι στις αρκετές υποχρεώσεις που έχει η Παναγιώτα είτε σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως όμως με τη φανέλα της Εθνικής.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 10.00 το πρωί στο πολιτιστικό κέντρο Γαλαξίας στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Στη διάρκεια αυτής θα γίνουν και ειδικές βραβεύσεις.
 
Αναλυτικά, αυτοί που θα βραυευτούν είναι:
Άνδρας: Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ)/Δημήτρης Κυτέας, Γυναίκα: Κατερίνα Στεφανίδη(επί κοντώ)/Μίτσελ Κρίερ, Άνδρας Κ23: Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμός)/Θωμάς Κυριαζής, Γυναίκα Κ23: Ηλιάνα Κοροσίδου (σφυροβολία)/Κώστας Κοροσίδης, Έφηβος: Μίλτος Τεντόγλου (μήκος)/Γιώργος Πομάσκι, Νεάνιδα: Αφροδίτη Μανιού (ακοντισμός)/Θωμάς Κυριαζής, Παίδας: Γιώργος Μηλιαράς (800μ./1.500μ.)/Μιχάλης Αναγνώστου, Κορασίδα: Παναγιώτα Δόση (ύψος)/Θοδωρής Δόσης, 4η Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας. Ειδική βράβευση: Γιάννης Γρανιτσιώτης (100 μ.). Βετεράνος: Βασίλης Μαγγανάς. Φίλαθλος: Γιάννης Κυριακός, Μαύρη Μαγουλά.

Σπύρος Πίκουλας