Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτός είναι ο 30χρονος που αποπλανούσε ανήλικα στο Αγρίνιο

30χρονος
07 Μαρτίου 2018 / 09:01

AΓΡΙΝΙΟ. Στη δημοσιότητα δόθηκαν , κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 30χρονου κατηγορούμενου

 για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής», ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου.
 
Πρόκειται για τον  Μαντζαβίνο Δημήτριο του Παντελή και της Ελένης, γεννηθείς στις
07/09/1988 στo Αγρίνιο όπου και κατοικεί.

Σε βάρος του ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη
 
 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018, και ώρα 21.00 σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
 
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

“Έχουμε πάθει σοκ…”
 
Στη γειτονιά του πάντα, άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν καθημερινά δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν, ενώ γυναίκες που είναι μητέρες δηλώνουν τρομοκρατημένες; ” Έχουμε πάθει σοκ….τα παιδιά μου,  έχω αγόρια , θα μπορούσε να ήταν υποψήφια θύματά του… Θεέ μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω…”,  λέει στο agriniopress..gr μητέρα-κάτοικος της γειτονιάς.
 
Άλλοι πάλι τονίζουν πως στο σπίτι του ο 30χρονος ανέβαινε αρκετές φορές με νεαρούς και έκανε παρέα μαζί τους, χωρίς όμως να φαίνεται οτιδήποτε το ύποπτο.
 
Άλλωστε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλέον πρόσφατη ενέργεια του σε βάρος δυο ανήλικων μαθητών, που ήταν και η αφορμή των αποκαλύψεων, έγινε σε οικία γνωστού του και όχι στην δική του.
 
Ο 30χρονος εργάζονταν σαν ντελιβεράς σε γνωστό κατάστημα εστίασης κοντά στην οικία του. Μάλιστα, όπως προκύπτει από δηλώσεις του ιδιοκτήτη του καταστήματος στο agriniowebradio, υποχρεώθηκε να τον απολύσει πριν από ενάμιση μήνα περίπου, όταν δυο μητέρες του έκαναν παράπονα για την συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά τους.
 
Στο agriniopress.gr μίλησε και μια συμμαθήτρια του 30χρονου: “Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, χαμογελαστό και φιλότιμο θα έλεγα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να σου περάσει από το μυαλό. Πολύ ήσυχο παιδί. Ευγενικός, καθαρός και περιποιημένος. Υπήρχαν άλλα παιδιά που ήταν “τερατάκια” στο σχολείο, αλλά όταν έμαθα ότι ήταν αυτός δεν μπορούσα να το πιστέψω και εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει ο καθένας μέσα του”, λέει χαρακτηριστικά.

πηγή: agriniopress