Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Εξωραϊστικό Τεμπλονίου για τα απορρίμματα (video)

σκουπίδια
06 Μαρτίου 2018 / 14:20
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Δείτε τι δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου μετά τη συνάντηση

Κατ΄ιδίαν συναντήσεις με όλους τους παραγωγικούς φορείς, τις συλλογικότητες αλλά και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων γίνονται αυτές τις μέρες στο γραφείο του Δημάρχου Κώστα Νικολούζου. Οι συναντήσεις αυτές έχουν στόχο, τόσο την ενημέρωση ενός εκάστου για τον οδικό χάρτη των δύο μηνών, όσο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. 
Σήμερα ο Δήμαρχος συνάντησε το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου, που δεν συμμετείχε στον πρόσφατο αποκλεισμό του ΧΥΤΑ. 
Μετά τη συνάντηση, η πρόεδρος του συλλόγου Μ. Παπανικολοπούλου δήλωσε ότι δεν έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα ακόμα, υπογράμμισε όμως και πάλι στη συζήτησή της με τον Κώστα Νικολούζο το θέμα της αλλαγής χωροθέτησης, τόσο για το εργοστάσιο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης όσο και για τον νέο ΧΥΤΥ. Επεσήμανε επίσης την ανάγκη να γίνει, μία τουλάχιστον φορά, ένα έργο με σωστές προδιαγραφές και βάσει επιστημονικής μελέτης.

 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.