Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Λιμενικό για το τραγικό περιστατικό στην Βόνιτσα

τραγικό συμβάν
05 Μαρτίου 2018 / 08:09

ΒΟΝΙΤΣΑ. Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. γα το τραγικό συμβάν στην Βόνιτσα, όπου έχασε τη ζωή του ένα αγόρι 2,5 ετών:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, πρωινές ώρες σήμερα(03/03/2018), ότι αγόρι ηλικίας 2,5 ετών, ενώ βρισκόταν στην παραλία της περιοχής Αγίας Σωτήρας Βόνιτσας συνοδευόμενο από οικείο του, διέφυγε της προσοχής αυτού με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα ανωτέρω αγόρι διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οικείος του αγοριού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
 
Να υπενθυμίσουμε οτι το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη όταν ο μικρός διέφυγε την προσοχή του 65χρονου παππού του και βούτηξε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το παιδί ανέσυρε από τη θάλασσα ο θείος του.
 
Προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί…
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν το παιδί χωρις τις αισθήσεις του, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και εν συνέχεια στο Νοσοκομείο της Πρεβεζας.
 
Εκεί οι γιατροί πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις να επαναφέρουν το αγγελούδι κάνοντας  του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.