Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ Εθνική: Η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 με Ερμή Αμυνταίου

Γ Εθνική
04 Μαρτίου 2018 / 19:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Οι πάρα πολλές απουσίες, η κυριολεκτικά ενδεκάδα ανάγκης που κατέβασε ο Γιάννης Σφακιανάκης, συν το άσχημο ψυχολογικό κλίμα που επικρατεί μετά τα όσα έγιναν στη Λευκάδα, δεν έδωσαν το δικαίωμα στην ΑΕΛ να πάρει τη νίκη κόντρα στον 2ο του βαθμολογικού πίνακα, Ερμή Αμυνταίου.
Παιγνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία για την ομάδα της Φλώρινας που μπορεί να κυνηγήσει την πρωτιά, ερχόμενη έτσι στο νησί μας για να πάρει τη νίκη. Βέβαια όταν παίζεις με τη Βασίλισσα του Νότου και η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα, έστω και αν απέναντί σου η κερκυραϊκή ομάδα είναι «κουτσουρεμένη».
Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κινήθηκε σε μέτρια αγωνιστικά επίπεδα, το άγχος ήταν φανερό και από τις δυο ομάδες, η ΑΕΛ που ήθελε τη νίκη, ήξερε ότι έπρεπε να είναι προσεκτική, αλλά δέχθηκε πρώτη γκολ στη μοναδική φάση του αντιπάλου στο α μέρος. Ήταν στο  27΄ όταν ο Χαϊτίδης με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο β΄ μέρος η ΑΕΛ πίεσε για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ήθελε να φτάσει αρχικά στην ισοφάριση και αφού έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 62΄με τον Τσεβανέδη, κατάφερε στο 67΄ να ισοφαρίσει με τον Λεπενιώτη. Από κει και ως το τέλος πίεσε η ΑΕΛ, το σκορ δεν άλλαξε.
 Διαιτητές: Μπούμπας, Θανασιάς, Κοτορός (ΕΠΣ Ηπείρου).
Λευκίμμη (Ι. Σφακιανάκης): Κόρμπας, Βούλγαρης, Φωτιάς, Στέρεφ, Σαμουηλίδης, Τρεπεκλής, Λεπενιώτης, Χατζηδημητρίου, Μαζιώτης, Τζεβανέδης, Ηλίας (έπαιξαν και οι Γαστεράτος Σπ., Βλάχος Ν.).
Ερμής Αμυνταίου (Δ. Σιαπανίδης): Ψαρράς, Γιορετσίδης, Σερσέμης, Παναγιωτίδης Χ., Κλαζόγλου, Αμαραντίδης, Τριανταφύλλου, Τσορλίνης,Χαϊτίδης, Μαυροματίδης, Ηλιάδης (έπαιξαν και οι Δονές, Χαραλαμπίδης, Θεοδουλίδης).
 
 
Αποτελέσματα  (22η αγ.)
Τηλυκράτης - ΑΕΠ Καραγιαννίων             2-0
Θεσπρωτός - Ν. Αμφίλοχος                      2-0
ΑΕ Λευκίμμης - Ερμής Αμυνταίου            1-1         
Δόξα Κρανούλας - Σκουφάς                     2-0
Καστοριά - Παραπόταμος           α.α.       0-3
Εθνικός Φιλιππιάδας - Πανλευκάδιος    1-0
Ρεπό ο Μακεδονικός Φούφα
 
Βαθμολογία
Τηλυκράτης                        42
Ερμής Αμυνταίου               39
Μακεδονικός Φούφα          37
Νέος Αμφίλοχος                 37
ΑΕ Λευκίμμης                    35
Θεσπρωτός                        32
Δόξα Κρανούλας             28
Εθνικός Φιλιππιάδας      27
ΑΕΠ Καραγιαννίων         24
Σκουφάς Κομποτίου       18
Πανλευκάδιος                  16
Αστέρας Παραποτάμου   14
Καστοριά                         09

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια