Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε εξέλιξη η Λαϊκή Συνέλευση στο Τεμπλόνι- Στιγμές έντασης (pics+videos)

συνέλευση
25 Φεβρουαρίου 2018 / 07:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η Λαϊκή Συνέλευση κατοίκων του Τεμπλονίου που διοργάνωσε η διοίκηση του τοπικού εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου, σήμερα στο γραφείο του στην πλατεία Τεμπλονίου.

Στην συνέλευση παραβρίσκεται ο δήμαρχος Κ. Νικολούζος, αφού πρώτα επισκέφτηκε το χώρο της χωματερής που τελεί υπό κατάληψη, η αντιπεριφερειάρχης Ν. Πανδή,  ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ. Παυλίδης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σ. Ασπιώτης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Παντελιός, ο αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Α.Γουλής, ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Ράπτης, ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων κ. Καλούδης, του Σωματείου Εστιατόρων Περικλής Κατσαρός, των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σταμάτης Πελάης, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας Β. Αρμενιάκος, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο Οικονομικός Επόπτης του Ε. Επιμελητηρίου Σιμάτης Σπύρος, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και άλλων συλλογικοτήτων.

Ωστόσο η Ένωση Ξενοδόχων, Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων απουσίαζε από την συνέλευση, γεγονός που υπογραμμίστηκε από την πρόεδρο του ΕξωραΙστικού Μάγδα Παπανικολοπούλου.
Με ένα μικρό θερμό επεισόδιο ξεκίνησε η συνελευση οταν ένας κάτοικος  της περιοχής άρχισε να επιτίθεται φραστικά στη δημοτική αρχή. 



Τελικά ηρέμησαν τα πνευματα και ξεκίνησε να μιλάει ο δήμαρχος οοποίος ανέφερε ότι δεν είναι σάκος του μπόξ και επεσήμανε ότι εμμένουν στον σχεδιασμό, που είναι η Ολοκληρωμένη Διαχείριση.