Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μάντζιος στο ντέρμπι της Λευκάδας. Ο Τόμπρος στο Παραπόταμος – Φιλιππιάδα

Γ΄Εθνική
22 Φεβρουαρίου 2018 / 18:49
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στη Λευκάδα, ανάμεσα σε Τηλυκράτη και ΑΕ Λευκίμμης ορίστηκε να το διευθύνει διαιτητής από τα Γιάννενα,

αλλά και οι βοηθοί του είναι από την ίδια Ένωση. Ο Γ. Μάντζιος θα είναι ο διαιτητής, ενώ βοηθοί του ορίστηκαν οι Ε. Καραλής και Κ. Λιόντος. Είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά και για τις δυο ομάδες, αφού η νικήτρια θα κάνει ένα βήμα μπροστά στο κυνήγι της κορυφής, ενώ η ηττημένη ίσως και να αποχαιρετίσει το όνειρο.
Κερκυραϊκή εκπροσώπηση κατά 2/3 στο ματς Αστέρα Παραποτάμου - Εθνικού Φιλιππιάδας, που είναι και για τις δυο ομάδες, ματς φωτιά. Οι λιγοστές πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία από την ομάδα της Θεσπρωτίας εξαρτώνται από νίκη την Κυριακή, ενώ η Φιλιππιάδα που έχει ελπίδες παραμονής, θα τις μειώσει υπερβολικά αν δεν κερδίσει στον Παραπόταμο.  Για τα ματς αυτό η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Κ. Τόμπρο και α΄ βοηθό του τον Χ. Σκορδίλη από την ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ ο άλλος βοηθός θα είναι ο Θ. Μουσιάδης από τα Γιάννενα.
 
Μόνος στην κορυφή ο Τσέβα-γκολ
 
Μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 12 τέρματα είναι ο Βαγγέλης Τσεβανέδης μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής. Ο κεντρικός κυνηγός και αρχηγός της ΑΕ Λευκίμμης συνεχίζει πάνω από 15 χρόνια να δείχνει πόσο ικανός παίκτης είναι και κυρίως με τι ευκολία βρίσκει δίχτυα. Άλλωστε το «προσωνύμιο» Τσέβα-γκολ που του έχουν κωλύσει στο νησί μας δεν είναι τυχαίο. 
Αναλυτικά οι σκόρερ στον 3ο όμιλο:
12 γκολ: Τσεβανέδης (Α.Ε. Λευκίμμης)
11 γκολ: Τσιούνης Απ. (Αμφίλοχος)
9 γκολ: Τσορλίνης (Ερμή Αμυνταίου)
8 γκολ: Γραμματικόπουλος (Τηλυκράτης)
7 γκολ: Πέντσας (Θεσπρωτός), Τοπάλης (Μακεδονικός Φ.)
6 γκολ: Γκόλιας (Αστέρας Παραπ.), Φέτσης (Τηλυκράτης), Μπουρντουζάν (ΑΕΠ Καραγιαννίων)
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια