Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιτυχίες και πρόκριση και για τους Μίνι παίδες του Ν.Α.Ο.Κ.

Πολο
21 Φεβρουαρίου 2018 / 15:25

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ. Επιτυχιών συνέχεια για τα τμήματα υποδομών της υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ.

Το μικρότερο ηλικιακά αγωνιστικό τμήμα, αυτό της ομάδας των μίνι παίδων, συμμετείχε στην πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου στην πάντοτε φιλόξενη πόλη της Πτολεμαΐδας.
Η παρουσία των μικρών αθλητών του Ομίλου ήταν εντυπωσιακή και συνοδεύτηκε από τρεις νίκες σε αντίστοιχους αγώνες. Συγκεκριμένα: Ν.Α.Ο.Κ. - Πύρρος Ιωαννίνων 10 - 1, Ν.Α.Ο.Κ. - Κοζάνη 10 - 7 και Ν.Α.Ο.Κ. - Δελφίνια Πτολεμαΐδας 10 - 5.
Οι νίκες αυτές επέφεραν, βέβαια, την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί στις αρχές Μαΐου. Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή όλων (και των 14) των αθλητών που συμμετείχαν στην αποστολή.
Έτσι, μετά την εφηβική και την παιδική ομάδα και αυτή των μίνι παίδων συνεχίζει στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, απόδειξη της αναπτυξιακής φιλοσοφίας και της συστηματικής εργασίας που από πέρυσι επικρατεί στην υδατοσφαίριση του Ομίλου.
Ο Όμιλος συνεχάρη τους αθλητές της ομάδας: Γελαγώτα Σπύρο, Καψακαββάδη Στέφανο, Ανδριώτη Αναστάση, Σερμέτη Έκτορα, Πιτικάρη Δημήτρη, Μπορζέφσκι Πέτρο, Κακία Δημήτρη, Χατζηανδρέου Στέλιο, Οικονόμου Νίκο, Μέριανο Ελευθέριο, Μπογιάκη Περικλή, Βέλιο Άρη, Βαρότση Κωνσταντίνο, Γουργό Χάρη και βέβαια στον προπονητή της ομάδας Θωμά Στέλιο. Τέλος, θερμές ευχαριστίες στους γονείς των αθλητών που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.