Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα Χανιά με Λυών-Νίκαια και την Κέρκυρα με τη Βενετία το καλοκαίρι η easyJet

easyJet
21 Φεβρουαρίου 2018 / 12:50

ΕΛΛΑΔΑ. Συνεχίζοντας την ανάπτυξή της στην Ελλάδα, η easyJet προσθέτει τρία νέα δρομολόγια φέτος το καλοκαίρι.

Εκτός από την καθημερινή πτήση που πραγματοποιεί η easyJet στο London Gatwick, ξεκινάει δύο νέα δρομολόγια από τα Χανιά στη Λυών και τη Νίκαια, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

Η εταιρεία επίσης προσθέτει ένα νέο δρομολόγιο από την Κέρκυρα στη Βενετία – τον 13ο προορισμό της από το νησί του Ιονίου.

Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο easyJet.com, στην εφαρμογή στο κινητό ή στο GDS με ναύλα που ξεκινούν από EUR 13.68*.

-Χανιά προς Λυών, 2 πτήσεις την εβδομάδα (Δευ & Παρ) που ξεκινούν από 25 Ιουνίου 2018

-Χανιά προς Νίκαια, 1 πτήση την εβδομάδα (Τρι) που ξεκινούν από 26 Ιουνίου 2018

-Κέρκυρα προς Βενετία, 1 πτήση την εβδομάδα (Κυρ) που ξεκινούν από 01 Ιουλίου 2018

Με αυτά τα τρία νέα δρομολόγια προς και από την Ελλάδα, η easyJet θα λειτουργήσει πάνω από 5.700 πτήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, με περισσότερο από 1 εκατομμύριο θέσεις προς πώληση. Μία αύξηση κατά 4% από την ίδια περίοδο το 2017.

Ο Thomas Haagensen, Country Director δήλωσε «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε ακόμα περισσότερα δρομολόγια στο ελληνικό δίκτυο μας για αυτό το καλοκαίρι.

Η easyJet τώρα διαθέτει 85 δρομολόγια από την Ελλάδα και αναμένεται να ταξιδέψει πάνω από 2,5 εκατομμύρια επιβάτες φέτος.

Η easyJet δεσμεύεται να κάνει τα ταξίδια πιο εύκολα & προσιτά για τους Έλληνες πελάτες μας, συνδέοντας τους με τις κύριες πρωτεύουσες της Ευρώπης είτε πραγματοποιούν ταξίδι αναψυχής είτε επαγγελματικό, ή απλά επισκέπτονται ένα αγαπημένο τους πρόσωπο».