Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καταδίωξη οχήματος με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην Ιονία Οδό

κάνναβη
18 Φεβρουαρίου 2018 / 17:04

Βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 98 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 161 κιλών

ΑΡΤΑ. Συνελήφθησαν, σήμερα (18-02-2018), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 29χρονο δράστη σήμερα τα ξημερώματα στην Ιόνια Οδό να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με κατεύθυνση το Αντίρριο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και λίγο αργότερα, στο ύψος του Κομποτίου Άρτας, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί ο 29χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του 98 ανισοβαρείς συσκευασίες ενώ το συνολικό βάρος της κάνναβης που κατασχέθηκε είναι 161 κιλά και 31 γραμμάρια.



Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας προέκυψε ότι το παραπάνω αυτοκίνητο είχε ενοικιάσει και παραχωρήσει στον 29χρονο συλληφθέντα, 23χρονος ομοεθνής του, ο οποίος συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα
Το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεων και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.