Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οριστικά στις 24 Μαρτίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΚ

Κύπελλο ΕΠΣΚ
16 Φεβρουαρίου 2018 / 17:56
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Τετάρτη, μετά τους επαναληπτικούς αγώνες για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ, βγήκε το ζευγάρι του τελικού,

αφού ο ΟΦΑΜ με το 1-1 στη Λευκίμμη απέκλεισε την ΑΕΛ, ενώ με το ίδιο σκορ προκρίθηκε και η Βολίδα. Η ΕΠΣΚ όρισε τη διεξαγωγή του τελικού, το Σάββατο 24 Μαρτίου και πλέον μένει να δούμε σε ποιο γήπεδο θα γίνει, αφού η ΕΠΣΚ θέλει το ΕΑΚΚ, για το οποίο έκανε και αίτημα και αν δεν πάρει άδεια θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.
 
Δυο ανακοινώσεις έβγαλε η ΕΠΣΚ για τον τελικό οι οποίες αναφέρουν:
 
Ορισμός τελικού κυπέλλου ΕΠΣΚ
«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δ.Σ ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της  Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων ΟΦΑΜ και ΒΟΛΙΔΑΣ θα διεξαχθεί το  Σάββατο 24 Μαρτίου 2018. Απόφαση του Δ.Σ είναι ο αγώνας να διεξαχθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο  Κέρκυρας (Εθνικό Στάδιο) και για το λόγο αυτό θα προχωρήσει άμεσα στις  απαιτούμενες ενέργειες. Στην περίπτωση που το αίτημα δεν γίνει αποδεκτό ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας».
 
Γήπεδο διεξαγωγής τελικού
«Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας  μεταξύ των σωματείων ΟΦΑΜ και ΒΟΛΙΔΑΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018. Απόφαση του Δ.Σ είναι ο αγώνας να διεξαχθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (Εθνικό Στάδιο) και για το λόγο αυτό σας καλούμε να μας παραχωρήσετε το χώρο δωρεάν για την  πραγματοποίηση αυτής της γιορτής του ποδοσφαίρου.
Το αίτημά μας απηχεί και τη θερμή βούληση των διαγωνιζόμενων σωματείων μας, αλλά και όλης της  ποδοσφαιρικής κοινότητας του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σας επισημαίνουμε ότι  θεωρούμε αυτονόητη την ικανοποίηση του αιτήματός μας για την αξιοποίηση της περιουσίας του  κερκυραϊκού λαού από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μας, που δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να  απολαμβάνουν ανάλογες εμπειρίες στη ζωή τους, αλλά και για τους φιλάθλους που έχουν δικαίωμα να  παρακολουθήσουν έναν τελικό σε έναν χώρο ψηλού αναλογικά επιπέδου, που η πολιτεία διαθέτει για τον  αθλητισμό μας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γραπτά το συντομότερο δυνατό για τις αποφάσεις σας. Στην περίπτωση που το αίτημα δεν γίνει αποδεκτό ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο της  Ε.Π.Σ Κέρκυρας».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια